OVER MINQUE

Minque is een jong en ambitieus bedrijf ontstaan uit de voorliefde voor cosplay en theather. Met als doelstelling het toegankelijker maken en leveren van kwalitatief goede producten.

Goede service, betrouwbaarheid en creativiteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Het is dan ook onze missie om iedere dag te blijven verbeteren. Dit doen wij door continu bezig te zijn met het ontwikkelen, testen en verbeteren van ons assortiment.

Hiermee waarborgen wij onze positie als één van de meest toonaangevende leveranciers binnen de cosplay en creatieve sector.

ONE-STOP-SHOP

Naast een webshop bomvol producten, informatie en tutorials staan wij ook door het jaar heen op verschillende grote evenementen in Europa voor je klaar. Hier presenteren wij onze producten en helpen wij cosplayers en andere creatievelingen vooruit met al hun vragen.

Met deze werkwijze doen wij er alles aan om de one-stop-shop te zijn voor al jouw wensen, zodat jij jouw hobby zorgeloos en met veel plezier kan uitoefenen.

Of je nu een kostuum of een compleet decorstuk wil maken. Wij helpen je graag op weg, het enige dat je nu nog kan tegenhouden is je eigen verbeelding.

HET TEAM

Minque team Danny en Debby

Wat leuk dat je graag wat meer over ons wilt weten, wij zijn Danny en Debby. Samen zijn wij het team achter Minque en wij zijn erg blij dat wij jullie kunnen helpen met al jullie creatieve projecten.

Zelf zijn wij al enkele jaren actief in de wereld van cosplay en onze eigen nieuwsgierigheid heeft ervoor gezorgd dat wij al enorm wat kennis hebben opgebouwd. Deze kennis delen wij maar al te graag zodat de creatieve wereld van cosplay voor iedereen toegankelijk is.

Met Minque hebben wij naast de kennis ook alle middelen tot onze beschikking om ervoor te zorgen dat wij onze bijdrage kunnen doen aan de creatieve community.

COSPLAYERS

Voor ons zijn cosplayers het visitekaartje van een bedrijf zoals Minque. Dankzij hun creativiteit kunnen wij genieten van de mooie dingen die zij maken en dragen.

Hieronder presenteren wij dan ook met trots de cosplayers waar wij mee samen werken.

Hoi, ik ben Debby oftewel Elvenia Cosplay.

En jazeker, je ziet het goed. Samen met mijn vriend zijn wij Minque.

Het leukste aan cosplay vindt ik het ontwerpen en maken van kostuums om hier vervolgens mooie foto’s van te laten maken. Daarnaast heb ik ook een grote voorliefde voor make-up om hiermee mijn cosplays helemaal af te maken. Ik vindt het vooral belangrijk dat alles met elkaar klopt, dat geeft altijd het mooiste resultaat.

Coming Soon

Coming Soon

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Coming Soon

Coming Soon

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

U kunt op dit moment geen bestellingen meer plaatsen op onze site. Sluiten

Zoeken