Minque is een jong en dynamisch bedrijf ontstaan uit de voorliefde voor cosplay en theater. Met als doelstelling unieke en kwalitatieve goede producten toegankelijker te maken.

Een goede service, unieke producten en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Het is dan ook onze missie om iedere dag te blijven verbeteren.  Dit doen wij door continu bezig te zijn met het ontwikkelen, testen en verbeteren. Hiermee waarborgen wij onze positie als een van de toonaangevende leveranciers te zijn binnen de cosplay en creatieve sector.

Minque is overal!

Naast een webshop bomvol met producten en technische informatie en workshops op locatie kun je ons door het jaar heen op een groot aantal evenementen binnen Europa bezoeken. Hier presenteren wij onze producten en helpen wij cosplayers vooruit met al hun vragen.

Hiermee proberen wij de one stop shop te zijn voor al jouw materiaal wensen en zodat jij jouw hobby zorgeloos en met veel plezier kan uitoefenen.

Of je nu kostuum wilt maken of een compleet decorstuk voor in een theatervoorstelling, wij helpen je graag op weg, jouw verbeelding is de enigste die je nog tegenhoudt.

 

De basis van Minque.

Nienke, de oprichtster van Minque. Door de groeiende vraag naar kwalitatief goede materialen besloot ze om Minque op te richten. Hierdoor is ze continu bezig met nieuwe ontwikkelingen om jullie zo goed mogelijk te helpen.

Nienke

 

Onze Partners:
Deze partners zijn een onmisbare schakel binnen ons bedrijf en brengen met hun skills al onze materialen tot leven.

MMMC

“MMMC is een groep van 10 waarvan 8 cosplayers, in de eerste plaats zijn we een groep hechte vrienden, maar door cosplay blijven we extra aan elkaar plakken. Onze groep komt uit iedere hoek van Nedeland, van Amsterdam tot Rotterdam en van Arhem tot Sprang-Capelle.
We zijn actief in cosplay competities sins 2010, en hebben nederland vertegenwoordigd in Londen, Parijs, Brazil en China. Naast het maken van kostuums en daarmee op te treden, vinden we het leuk om onze kennis te delen over bepaalde, cosplay gerelateerde, onderwerpen in verschillende workshops.

MMMC

 

 

Pretzl Cosplay

pretzl

 

 

Abyssinian Cosplay & Pasta Cosplay

Aby en Caroline
Foto Aby&Caroline

 

 

KimiShamanrenji

“Belgium Cosplayer and photographer who always gets very into her own obsessions”Kimi

U kunt op dit moment geen bestellingen meer plaatsen op onze site.

Zoeken