skip to Main Content

Leveringstermijn

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?
Binnen Nederland streven wij ernaar om alle bestellingen binnen 24 uur aan de bezorger over te dragen. Na overdracht wordt de bestelling veelal de volgende werkdag geleverd. Voor België geldt over het algemeen een levertijd binnen 3 werkdagen na de betaling bij het door jou opgegeven afleveradres. Wij kunnen helaas geen exacte datum of tijdstip garanderen waarop een pakket wordt afgeleverd.

Bezorgen

Hoe wordt een bestelling bezorgd?
Wij versturen onze pakketten standaard met DPD, in Nederland is er ook de mogelijkheid om voor PostNL te kiezen.

Wat zijn de verzendkosten binnen Nederland en België?
De verzendkosten voor afleveradressen in Nederland bedragen € 5,50 per bestelling en in België € 7,50 per bestelling. Dit is een vast bedrag ongeacht het aantal artikelen of het aantal zendingen per bestelling. Vanaf € 75,00 bezorgen wij de zending gratis.

Wat gebeurt er als ik tijdens de levering niet thuis ben?
Vrijwel al onze bezorgpartners komen een bezorgdag later nog een keer bij u langs. Mocht u deze levering ook gemist hebben dan wordt uw pakket veelal in het dichtstbijzijnde depot afgeleverd van onze partner. Het dichtstbijzijnde depot wordt automatisch bepaald op basis van uw afleveradres. Wanneer u niets van zich laat horen, wordt het pakket teruggestuurd naar Minque. Indien u het pakket vervolgens opnieuw wenst te ontvangen zullen wij de kosten hiervoor doorberekenen.

Kan ik een bestelling op een ander adres laten afleveren?
Het is mogelijk om zelf te bepalen wanneer uw bestelling wordt aangeleverd. Dit kunt u doen door in de afrekenmodule van onze webshop uw voorkeur aan te geven. Gewenste leverdata op zon- en feestdagen zullen automatisch worden uitgesteld tot de eerst volgende werkdag.

Kan ik mijn bestelling afhalen?
Ja, dat kan. Als u aangeeft op welke werkdag u wenst af te halen, dan kunt u uw bestelling tussen 19:00 en 21:00 afhalen op het volgende adres: Margrietlaan 67, 5701 EC Helmond.

×Close search
Zoeken