skip to Main Content

VERZENDKOSTEN & LEVERTIJDEN

Ga met de muis over de kaart om de informatie over onze verzendkosten en levertijden ophalen. Aanvullende informatie vindt u onderaan de kaart.

BINNEN 24 UUR

Uw bestelling wordt op werkdagen binnen 24 uur verstuurd.

De vermelde levertijden zijn van toepassing vanaf het moment van verzending. De geselecteerde betaalmethode kan invloed hebben op de levertijd. Levertijden vermeldt in dit overzicht zijn indicatief en kunnen afwijken.

VOORKEURSDAG

Kan ik kiezen op welke dag ik mijn bestelling geleverd wil hebben?

Het is mogelijk om zelf te bepalen wanneer uw bestelling wordt aangeleverd. Dit kunt u doen door in de afrekenmodule van onze webshop uw voorkeur aan te geven. Gewenste leverdata op zon- en feestdagen zullen automatisch worden uitgesteld tot de eerst volgende werkdag.

ANDER ADRES

Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten bezorgen?

Ja, het is mogelijk om een bestelling op een ander adres te laten bezorgen dan het factuur adres. Dit kunt u bepalen in de afrekenmodule van onze webshop.

LEVERING GEMIST

Wat gebeurt er als ik tijdens mijn levering niet thuis ben?

Vrijwel al onze bezorgpartners komen een bezorgdag later nog een keer bij u langs. Mocht u deze levering ook gemist hebben dan wordt uw pakket veelal in het dichtstbijzijnde depot afgeleverd van onze partner. Het dichtstbijzijnde depot wordt automatisch bepaald op basis van uw afleveradres.

AFHALEN

Kan ik mijn bestelling zelf afhalen?

Ja, dat kan. Als u aangeeft op welke werkdag u wenst af te halen, dan kunt u uw bestelling tussen 19:00 en 21:00 afhalen.

RETOUREN

Kan ik een bestelling of artikel retourneren?

Retourneren is zeer eenvoudig, om je snel op weg te helpen verwijzen we je graag naar onze algemene voorwaarden.

×Close search
Zoeken