skip to Main Content

OVER MINQUE

Minque is een jong en ambitieus bedrijf ontstaan uit de voorliefde voor cosplay en theather. Met als doelstelling het toegankelijker maken en leveren van kwalitatief goede producten.

Goede service, betrouwbaarheid en creativiteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Het is dan ook onze missie om iedere dag te blijven verbeteren. Dit doen wij door continu bezig te zijn met het ontwikkelen, testen en verbeteren van ons assortiment.

Hiermee waarborgen wij onze positie als één van de meest toonaangevende leveranciers binnen de cosplay en creatieve sector.

ONE-STOP-SHOP

Naast een webshop bomvol producten, informatie en tutorials staan wij ook door het jaar heen op verschillende grote evenementen in Europa voor je klaar. Hier presenteren wij onze producten en helpen wij cosplayers en andere creatievelingen vooruit met al hun vragen.

Met deze werkwijze doen wij er alles aan om de one-stop-shop te zijn voor al jouw wensen, zodat jij jouw hobby zorgeloos en met veel plezier kan uitoefenen.

Of je nu een kostuum of een compleet decorstuk wil maken. Wij helpen je graag op weg, het enige dat je nu nog kan tegenhouden is je eigen verbeelding.

HET TEAM

Minque team Danny en Debby

Wat leuk dat je graag wat meer over ons wilt weten, wij zijn Danny en Debby. Samen zijn wij het team achter Minque en wij zijn erg blij dat wij jullie kunnen helpen met al jullie creatieve projecten.

Zelf zijn wij al enkele jaren actief in de wereld van cosplay en onze eigen nieuwsgierigheid heeft ervoor gezorgd dat wij al enorm wat kennis hebben opgebouwd. Deze kennis delen wij maar al te graag zodat de creatieve wereld van cosplay voor iedereen toegankelijk is.

Met Minque hebben wij naast de kennis ook alle middelen tot onze beschikking om ervoor te zorgen dat wij onze bijdrage kunnen doen aan de creatieve community.

COSPLAYERS

Voor ons zijn cosplayers het visitekaartje van een bedrijf zoals Minque. Dankzij hun creativiteit kunnen wij genieten van de mooie dingen die zij maken en dragen.

Hieronder presenteren wij dan ook met trots de cosplayers waar wij mee samen werken.

Hoi, ik ben Debby oftewel Elvenia Cosplay.

En jazeker, je ziet het goed. Samen met mijn vriend zijn wij Minque.

Het leukste aan cosplay vindt ik het ontwerpen en maken van kostuums om hier vervolgens mooie foto’s van te laten maken. Daarnaast heb ik ook een grote voorliefde voor make-up om hiermee mijn cosplays helemaal af te maken. Ik vindt het vooral belangrijk dat alles met elkaar klopt, dat geeft altijd het mooiste resultaat.

Evelina Cosplay

Evelina Cosplay - Dutch Cosplay Couple

Hi allemaal! Ik ben Evelina Cosplay van Dutch Cosplay Couple! Ik ben in 2014 begonnen met cosplay en het is nog steeds mijn grootste passie. Mijn cosplays variëren van de schattige Mary Jane tot Bard the Bowman van The Hobbit. Die diversiteit is wat cosplay zo leuk maakt voor mij. Ik vind het heerlijk om conventies te bezoeken samen met Brian Industries en andere cosplayers te zien en te ontmoeten.

Ik houd van ieder aspect van cosplay: het kiezen van een personage, het maken van het kostuum, het aantrekken van het kostuum en de make-up en het rondrennen in cosplay. Het uitvogelen van een manier om het kostuum daadwerkelijk te maken is iedere keer weer een uitdaging, maar als alles dan samenkomt en het een glimlach brengt op mijn gezicht, weet ik dat het alle moeite waard was. Ik heb nog zo veel meer plannen voor de toekomst en ik kan niet wachten om eraan te beginnen!

Brian Industries

Brian Industries - Dutch Cosplay Couple

Hey, ik ben Brain Industries en samen met Evelina Cosplay zijn wij Dutch Cosplay Couple.

Voor mij is cosplay echt een creatieve uitlaatklep. In een cosplay probeer ik telkens weer veel verschillende technieken en materialen toe te passen en bij voorkeur ook een aantal nieuwe om mezelf telkens weer uit te dagen. Het belangrijkste vind ik natuurlijk wel dat alles goed past bij elkaar en ook zo accuraat mogelijk is.

Naast het maken is het natuurlijk ook heel erg leuk om iedereen te ontmoeten en met mensen op de foto te gaan op een conventie!

Sakuraflor

Sakuraflor Cosplay

Yo! Ik ben Sakuraflor, maar noem me gerust Saku! Ik ben een Cosplayer, Digitaal artist, Model en Gamer! Ik ben begonnen met Cosplay in 2014 en ben sindsdien niet meer gestopt. Ik heb door middel van cosplay geweldige mensen ontmoet en veel de wereld over gereisd.

Cosplay is voor mij een heel belangrijk deel van me leven geworden. Het designen, maken en dragen van kostuums, maar ook het steeds jezelf uitdagen door middel van nieuwe materialen en methodes.

Het leukste aan cosplay is toch wel echt de mensen en de reacties die je ontvangt van hen. Wanneer mensen hun waardering tonen voor iets waar je hard aan gewerkt hebt is dat toch het ultieme compliment.

Ik heb nog zo veel cosplay projecten voor de toekomst dus kijk er naar uit deze samen met Minque tot leven te brengen en met jullie te kunnen delen!

×Close search
Zoeken